Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del Raval

ESCENES DE FILOSOFIA I TEATRE

Les nits de La Maleta a La Perla

26, 27 i 28 d'octubre de 2017, de 18:30h a 00:00h Biblioteca de Catalunya


Un esdeveniment organitzat per la revista La Maleta de Portbou i la companyia teatral LaPerla29.
Les jornades tindran lloc a Barcelona, al Teatre de la Biblioteca de Catalunya i als Jardins de Rubió i Lluch (carrer de l’Hospital, 56). Un projecte dirigit per Oriol Broggi i Josep Ramoneda i comissariat per Enric Puig Punyet, amb el suport de la Fundació Banc Sabadell.

Us hi esperem amb una selecció de llibres especial per a l'ocasió!


Primer Acte | Dijous 26 d’octubre

Conferència inaugural de Jean Guy Lecat, escenògraf de Peter Brook, sobre el teatre i la transformació de l’espai públic. Espectacle Un obús al cor, de Wajdi Mouawad, que plantejarà en termes generals la relació entre teatre i pensament, relació que s’aprofundirà finalment amb una conversa entre Óscar Cornago i Victoria Szpunberg.

Compra les entrades aquí

Segon Acte | Divendres 27 d’octubre

Començarà amb una escena sobre la creació de la ficció escènica, a càrrec d’Oriol Broggi, a la que seguirà una conversa entre Félix Duque i Miguel Morey sobre representació, veritat i mentida. Una segona escena, a càrrec de Ferran Utzet, es centrarà en la creació del personatge, i es complementarà amb una conversa entre Jose Luís Moreno Pestaña i Remedios Zafra sobre l’escenografia del subjecte.

Compra les entrades aquí 

Tercer Acte | Dissabte 28 d’octubre

Es tancarà el festival amb una primera escena que abordarà la dimensió corporal de l’actor. A l’escena, a càrrec de Xavi Ricart, li seguirà una conversa entre Andrés Barba i Antonio Monegal sobre la transformació del cos. Una segona escena complementària recollirà la dimensió més social i política del teatre, preguntant-se de nou sobre el caràcter fictici del teatre i la seva relació amb el món. Finalment, una conferència de Jose María Ridao sobre el teatre com a mirall de la societat tancarà l’acte.

Compra les entrades aquí 

En paral·lel, un cafè filosòfic en constant funcionament acompanyarà els diversos actes. Inclourà tertúlies i xerrades informals amb alguns dels autors que conformen la programació. A més, hi haurà una conversa complementària entre Josep Ramoneda i Oriol Broggi sobre la dimensió pública del teatre, i una altra entre Francesc Orella i Enric Puig Punyet sobre l’actor i la divulgació del pensament.


Més informació aquí
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �