Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central (c/Mallorca)

Gabinet de lectura - Primavera 2017

Marta Ramoneda i Molins

Dimarts 2, 16 i 30 de maig i 13 de juny de 2017, De 19:30h a 21h La Central (c/Mallorca)

Amb els gabinets de lectura el que pretenem és compartir l'experiència de la lectura per provocar un anar i venir entre l'àmbit més privat i silenciós i la conversa i l'intercanvi de coneixements a viva veu, segurs que aquest entrar i sortir d'un mateix ens permetrà entendre moltes més coses d'un llibre.
La tria de les obres és del tot eclèctica, regida pel criteri ineludible de la qualitat literària; implica donar cabuda als escriptors joves, a les novetats més interessants i sobretot recuperar les meravelles que s'amaguen entre els llibres de fons.
La prova de què l'experiència de compartir la lectura entre autors, traductors, editors, crítics i lectors empedreïts aporta noves maneres de rebre i comprendre la narració és que ja portem un centenar de gabinets.


Programa

- Gemma Ruiz: ArgelaguesAmb l'autora.
- Thomas Harding: La casa del lagoAmb Josep M. Martí Font, corresponsal a Alemanya entre 1989 i 1994, on va cobrir la caiguda del mur.
- La condena, de Franz Kafka. Amb Jordi Llovet.
Milena, de Buber-Neuman. Amb Antonio Ramírez, director de La Central.


Coordinadora: Marta Ramoneda Molins és directora de la llibreria La Central.

Calendari: Els dimarts 2,16, 30 de maig i 13 de juny, de 19:30h a 21h.
Preu: 45 euros (4 sessions)
Informació i reserves: academia@lacentral.com / 93 550 46 01
 Inscripción on line
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �