Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del Raval

Poder i Santedat (Els Àngels de Sodoma) de Manuel Molins

3 i 4 edicions

Dimarts 22 maig de 2018, 18h La Central del Raval
Poder i Santedat (Els Àngels de Sodoma), Premi Pere Capellà de teatre 2017, s'endinsa en el món vaticà i tracta dos dels seus problemes: la corrupció econòmica i l'homofòbia, totes dues coses contràries a la doctrina cristiana. Molins rebat la interpretació habitual de l'Església sobre la sodomia com a pecat sexual, quan en realitat és un pecat social. Qui és el sodomita? Segons l'Antic Testament i l'Evangeli, és qui rebutja els de fora: els àngels de Déu, quan arriben a Sodoma, són agredits. Els sodomites són, doncs, aquells que no compleixen les normes de l'asil. Llavors, l'Europa del moment, que es mostra indiferent davant l'arribada de ciutadans refugiats, n'és un clar exemple. Aquesta és una obra molt actual, molt viva, de denúncia, que també indaga en la dimissió de Ratzinger.

Els ponents de la presentació seran la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur; l'autor, Manuel Molins; de l'editorial 3 i 4, Jan Brugueras, la filòloga i diputada del Parlament de Catalunya Laura Borràs i Francesc M Rotger, director de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

Sugerencias de consulta:

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �