Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del Raval

Sortir a robar cavalls, de Per Petterson

Club Editor

Miércoles, 26 de octubre de 2016, 19h30 La Central del Raval
Club Editor publica Sortir a robar cavalls de Per Petterson, la novel·la més celebrada d’aquest escriptor noruec nascut el 1952, que abans de publicar novel·les s’havia dedicat a fer de manobre, llibreter i traductor. En la novel·la que ens ocupa el protagonista, Trond T., decideix abandonar la ciutat per anar a passar la vellesa en una cabana a l’est de Noruega. I no s’imaginava tot el que la vida al bosc, amb l’única companyia d’un veí, poden arribar a despertar.

Narrada en primera persona per un home de setanta anys, Sortir a robar cavalls rememora un estiu d’infantesa en què dos nens, sense saber-ho, reprodueixen en els seus jocs secrets els conflictes dels adults en un poble a Noruega. La vida al bosc, la presència dels animals, la relació amb el pare pocs dies abans de la seva desaparició, el despertar de la consciència davant d’uns fets plens de guerra i d’amor, fan d’aquesta novel·la una obra màgica en què cada episodi es transforma en cosa viscuda. 

Sortir a robar cavalls ha estat traduïda a més de cinquanta llengües i guardonada arreu del món. Ha rebut l'IMPAC Dublin 2007 davant de monstres literaris com Cormac McCarthy i J. M. Coetzee.

La traductora Carolina Moreno i l'escriptor Jordi Puntí conversaran amb l'autor.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �