Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �
La Central (c/Mallorca)

Teatregem! 

Taller de teatre en família

MIMA TEATRE

Dissabte, 28 d'octubre de 2017, 11h La Central (c/Mallorca)

TEATREGEM és un taller de teatre per potenciar els vincles familiars i desenvolupar la creativitat i l'imaginari tant de l'infant com de l'adult. Una manera molt divertida de fer teatre tots junts treballant a partir de la improvisació, el joc escènic, la imatge i la música.

Aquest taller va dirigit a tot tipus de famílies. Requisit indispensable: 1 nen/a + 1 adult (és a dir, poden participar tants com vulguin sempre i quan compleixin el mínim).


Mima Teatre neix d’una il·lusió, moltíssimes ganes i un somni fet realitat.
Som tres actrius formades en art dramàtic a diverses escoles com el Timbal, la Nancy Tuñón i la Memory entre moltes altres. El 2015 ens vam consolidar com a companyia arran d’un projecte teatral comú que va ser l’inici de tot.
Des d’aleshores hem creat diversos espectacles infantils i familiars que anem rodant amunt i avall, amb l’objectiu d’acostar el teatre als més petits. Són espectacles amb molt d’humor i música amb els que pretenem arrencar somriures als petits, però també als acompanyants més grans. Així ens ho passem d’allò més bé tots plegats!
Som unes apassionades de la nostra professió a la qual dediquem tots els nostres esforços i les nostres il·lusions. El nostre objectiu principal és transmetre al públic aquesta passió i que gaudeixi tant com nosaltres d’aquest meravellós món anomenat «TEATRE».


Activitat gratuïta, places limitades.
És necessari reservar plaça a: infantil@lacentral.com
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �