Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


Buscar en el blog:

L’Altra Tribu: un nou segell pels més joves

30.05.2019
L’Altra Editorial estrena segell! I ho fa mirant cap a un públic ben complicat: els joves d’entre 12 i 16 anys. L’Altra Tribu és una aposta d’allò més valenta tenint en compte que els joves d’avui no llegeixen i que només tenen ulls per als seus smartphones. O potser no és del tot així? A L’Altra Tribu aposten per aquesta nova generació de joves lectors, convençudes que són un públic exigent que cal cuidar. Un dels seus principals objectius és editar títols en català que enganxin els lectors evitant les traduccions feixugues i, alhora, apostant per les noves veus de la literatura juvenil.

L’aventura ha començat amb dos llibres que en el seu moment van marcar les editores del projecte: Quin dia tan bèstia! i Quan un toca el dos. El primer és la història d’una mare i una filla que canvien de cos, cosa que les obligarà a posar-se en la pell de l’altra. A Quan un toca el dos la Madde haurà de fer front a la separació dels seus pares al mateix temps que descobreix el primer amor. Dos llibres que tracten la fragilitat i l’emoció del món adolescent i que pretenen ser els primers de molts altres. Així que no us despisteu i estigueu atents a les properes novetats de L’Altra Tribu.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �