Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �
La Central (c/Mallorca)

Club de lectura infantil: Adam i Thomas, d'Aharon Appelfeld 

Cruïlla

Dissabte, 5 de novembre de 2016, 12h La Central (c/Mallorca)
Us convidem a una nova sessió del Club de lectura infantil, per nenes i nens d'entre 8 i 12 anys, amb Adam i Thomas, d'Aharon Appelfeld.

Aquest relat, basat en fets reals viscuts per l'autor durant la Segona Guerra Mundial, ens explica les aventures i les peripècies de l'Adam i el Thomas, dos nens jueus de caràcters i actituds molt diferents que es veuen obligats a amagar-se al bosc. Allà, no només han d'esmolar constantment l'enginy per poder sobreviure i enfrontar-se als perills que els envolten, sinó que també tenen temps per contemplar tot allò que els ofereix la natura i aprofundir en l'amistat que els uneix.

La Laura Bernis va estudiar comunicació audiovisual i art dramàtic. Actualment és llibretera, actriu i contacontes. Des de fa molt temps manté una relació apassionada amb el món de la literatura infantil i juvenil, a la que dedica el blog llibresdemandarina.blogspot.com
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �