Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �
La Central (c/Mallorca)

Club de lectura infantil: Amics monstruosos, d'Anna Manso

Animallibres

Dissabte. 19 de novembre de 2016, 12h La Central (c/Mallorca)
Us convidem a una nova sessió del Club de lectura infantil, per nenes i nens d'entre 8 i 12 anys, amb Amics monstruosos, d'Anna Manso.

Els pares de la Sandra són un milió de vegades més joves que els pares dels nens i nenes de la seva edat. Els falta pràctica per arribar a ser uns «pares professionals» i sempre necessiten que ella els ajudi. La Sandra, però, també té un problema, és la nena més tímida i poruga de l’univers. Per això s’endú un ensurt dels grossos quan, una nit, una veu greu i monstruosa la desperta.

La Laura Bernis va estudiar comunicació audiovisual i art dramàtic. Actualment és llibretera, actriu i contacontes. Des de fa molt temps manté una relació apassionada amb el món de la literatura infantil i juvenil, a la que dedica el blog llibresdemandarina.blogspot.com
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �